Vremenske nepogode u naredna dva dana

Veća kiličina padavina, od 30 do 50 litara po kvadratnom metru, očekuje se lokalno sutra uveče, u toku noći i u utorak, i to u zapadnim, jugozapadnim i južnim krajevima, a ponegde se ocekuju i kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom, upozoravaju iz RHMZ.

Metereolozi za sutrašnji dan najavljuju naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Pad temeperature će biti osetan, a duvaće i jak severozapadni vetar.

Sutra se u Srbiji očekuje naoblacenje sa kišom, lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, umerenim i jakim severozapadnim vetrom i padom temperature koje će pre podne zahvatiti severne i zapadne, posle podne i uvece proširice se i na ostale krajeve Srbije.

Da nije u pitanju još samo jedna lagana letnja kiša, govori to da se naredna dva dana očekuju i grmljavinske nepogode sa olujnim vetrom, obilnijim pljuskovima, pa čak i lokalnom pojavom grada.

U utorak će biti promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u južnim i jugoistočnim predelima, gde će biti i osetno svežije.

Međutim, već u sredu i četvrtak se očekuje toplije vreme, ali i dalje promenljivo oblačno, ponegde sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, naročito u južnim predelima.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.