Zlostavljali i mučili maloletnika u Kazneno popravnom zavodu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tri osobe, štićenike Kazneno popravnog zavoda za maloletnike, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Sumnja se da su oni oštećenog, koji je takođe štićenik zavoda, fizički i psihički zlostavljali , vređajući ga i nazivajući pogrdnim imenima, kao i da su ga udarali rukama po glavi. Oni se teret da su oštećenom izbili zub, tako što su jedna kraj kanapa vezali za njegov zub, a drigi za bravu od vrata, pri čemu su ga držali i tukli kako se ne bi brani. Takođe, oni se sumnjiče da su oštećenog nasilno istetovirali, kao i da su na primoravali da jede izmet.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.