Značajna donacija Metalproma za Opštu bolnicu

Preduzeće “Metalprom”iz Valjeva doniralo je Opštoj bolnici značajnu donaciju u vidu deset novih kreveta na električni pogon za Intenzivnu negu i četiri stolice za službu Laboratorije na kojima treba da sede pacijenti dok im se vadi krv. V.d. direktora Opšte bolnice Valjevo, dr Zoran Đurić, zahvalio se donatoru i istakao značaj jedne ovakve donacije, pre svega za komfor najtežih pacijenata koji se zbrinjavaju u jedinici Intenzivne nege. Vlasnik preduzeća “Metalprom” Borisav Radojičić istakao je sve značajne rezultate koje je Opšta bolnica Valjevo postigla u ovoj godini i poželeo da se u 2018. nastavi i zaokruži proces u koji je uključen i grad.

Valjevo

“Firma “Metalprom” u svom poslovanju posebnu pažnju posvećuje programu sponzorstva i donacija. Mi smo za svaku saradnju i partnerstva koja su u skladu sa kriterijumima i vrednostima privrednog društva “Metalprom”. Podrška mladima, zatim ulaganje u zdravstvo, nauku, kulturu, humanitarne aktivnosti, posvećenost zaposlenima i korisnicima naših usluga, zatim briga o životnoj sredini, samo su segment u našem svakodnevnom poslovanju i predstvavljaju osnovne principe našeg poslovanja i na njima počiva strategija našeg privrednog društva. Nastojimo da obezbedimo da nam poslovanje bude društveno odgovorno, kako kroz realizaciju konkretnih aktivnosti, kao što je današnja donacija, tako i kroz ulaganje u edukaciju posebno u oblasti zaštite životne sredine. Nadam se da ćemo i narednih godina biti u prilici da obezbedimo još donacija za Opštu bolnicu Valjevo, a sve na dobrobit korisnika usluga, odnosno građana grada Valjeva”, rekao je Borisav Radojičić.

Valjevo

Načelnica službe Anestezije, dr Zorica Đorđić, zahvalila se na velikoj donaciji.

“Najveća vrednost ove donacije jeste što će najteži pacijenti koji se leče u Opštoj bolnici Valjevo sada imati priliku da taj neki težak period u svom životu i najudarniji momenat lečenja provedu u boljim krevetima sa svim pogodnostima koje ti kreveti pružaju”, rekla je dr Đorđić zahvaljujući se na donaciji.

Valjevo

Načelnica službe Laboratorije Ljubica Pešić zahvalila se u ime svih pacijenata koji će u buduće imati udobnost prilikom uzorkovanja materijala.

Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.