Zvanično otvoren Stop.Shop – novi šoping (epi)centar Valjeva

88S_7013

(Foto: Stefan Andrić)

Poznati domaći i svetski brendovi konačno su dostupni na jednom mestu u Valjevu, u novootvorenom ritejl parku Stop.Shop. Svečano otvaranje prvog tržnog centra u gradu na Kolubari upriličeno je 25. avgusta, kada su Valjevci mogli da prisustvuju raznovrsnom i zanimljivom celodnevnom programu, specijalno organizovanom za ovu priliku.

88S_7025 (1)

(Foto: Stefan Andrić)

Vrpcu su zajednički presekli Darko Grizelj, menadžer imovine austrijske kompanije „Immofinanz“, koja je uložila oko osam miliona evra u izgradnju Stop.Shopa i Dragan Jeremić, zamenik gradonačelnika Valjeva.

Griyelj crop

(Darko Grizelj, menadžer imovine u kompaniji “Immofinanz”, foto: Stefan Andrić)

 „Stop.Shop nudi kvalitetnu kupovinu u prijatnom okruženju za celu porodicu. Danas, na dan otvaranja, posetioci dodatno imaju priliku da uživaju u odličnom zabavnom i muzičkom programu, iznenađenjima, zanimljivim aktivacijama, kao i da iskoriste specijalne popuste“, rekao je u svom obraćanju Darko Grizelj. Na pitanje novinara da uporedi iskustvo koje je firma „Immofinanz“ stekla tokom otvaranja prethodnih ritejl parkova u Srbiji sa ovim u Valjevu, Grizelj ističe da je jako zadovoljan saradnjom. „Nismo imali nikakvih problema ili zastoja zbog komunkacije ili saradnje sa lokalnim predstavnicima“, jasan je Darko Grizelj.

Zamenik gradonačelnika Valjeva Dragan Jeremić zahvalio se kompaniji „Immofinanz“ što su izabrali baš grad Valjevo za izgradnju trećeg po redu Stop.Shopa u Srbiji i što su otvaranjem ovog tržnog centra uposlili dobar deo naših sugrađana. „Otvaranjem novih prodajnih objekata u ovom tržnom centru nisu ugroženi ostali valjevski trgovci. Činjenice govore da niko otvaranjem Stop.Shopa neće izgubiti, već samo dobiti posao, što je jako bitno za Valjevo“, naglasio je Jeremić.

Na dan svečanog otvaranja Stop.Shopa, zvanično su počelo sa radom svi prodajni objekti izuzev jednog. Lokal koji nedostaje da bi ritejl park Stop.Shop bio sa radom kompletiran je „CCC Shoes & Bags“ i on će biti otvoren u nerednih nekoliko dana. Konačan i zvaničan spisak zakupaca novog ritejl parka Stop.Shop, koji nudi savremeniji, pregledniji i brži način kupovine sa brojnim pogodnostima izgleda ovako: DM drogerija, Takko fashion, Deichmann, Planeta Sport, Sport Vision, Woby House, CCC Shoes & Bags, LC Waikiki, N sport, Legend, Feedback, PWL Fashion, PS Fashion, Galaxy Code, Pertini toys, Shoestar, Trefolino, Planika, Domino i Top Shop.

88S_7182

(Foto: Stefan Andrić)

Nema sumnje da će Stop.Shop zbog velike i povoljnije ponude, ali i prostorne praktičnosti, biti novo omiljeno šoping mesto Valjevcima, kao i našim komšijama kojima je Valjevo bliže od Beograda i Šapca. Zbog prijatnog okruženja, novi tržni centar biće i novo mestu za druženje i zabavu, u kojem će posebno uživati naši najmlađi sugrađani.

Zeljko Joksimovic2

(Željko Joksimović, foto: Dragan Krunić)

Pored nastupa jednog od najpopularnijih rok bendova u Srbiji „Neverne Bebe“ i koncerta jednog od najuspešnijih srpskih muzičara, našeg Valjevca Željka Joksimovića,  posetioci su na dan otvaranja mogli da pogledaju modnu reviju Stop.Shop brendova, da probaju ukusne slatkiše u „Slatkom ćošku“, da uživaju u brejk densu, da se druže i slikaju sa akrobatama, žonglerima i maskiranim zabavljačima.

88S_7391

(Neverne bebe, tradicionalni selfi za kraj nastupa, foto: Stefan Andrić)

Stop. Shop ritejl park prostire se na blizu 6.100 m2, ima 21 lokal za izdavanje i 170 parking mesta. U njega je uloženo oko osam miliona evra i zaposlio je 110 radnika. Valjevo je 58 po redu lokacija u sedam zemalja koju u svom portfolio beleži „Immofinaz“, a treći po redu Stop.Shop ritejl park u Srbiji, posle Čačka i Niša.

Marija Petrović-Marković

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.