Valjevski Lokalni front se priprema za naredne lokalne izbore

Na redovnoj Skupštini Udruženja građana “Lokalni front Va” održanoj u subotu, 6. oktobra, usvojena je Odluku o izboru i nadležnostima predsednika i potpredsednika Skupštine, što je novina u radu valjevskog Lokalnog Fronta, saopštilo je ovo Udruženje. U saopštenju za javnost navodi se da je za predsednika izabran Predrag Savić, penzioner iz Valjeva, dok su za potpredsednike izabrani Slavica Pantić, diplomirana pravnica i Predrag Matić, diplomirani demograf. Skupština je na zasedanju donela i odluku o učešću na narednim lokalnim izborima.

“Skupština je pozitivno ocenila i prihvatila izveštaj o radu Upravnog odbora u prethodnom periodu, kao i finansijski izveštaj, a potom je, posle duže rasprave, donela odluku da Udruženje “Lokalni front Va” pristupi pripremama za redovne izbore za odbornike Skupštine Grada. Zaključak Skupštine je da su politički činioci koji deluju u Valjevu izrazito pasivni, bezvoljni i nezainteresovani, tako da je jedini način da se primene ideje i principi Udruženja učestvovanje na narednim lokalnim izborima. Na osnovu ove odluke, Skupština je usvojila i program rada Udruženja za narednih godinu dana”, piše u saopštenju za javnost ovdašnjeg Lokalnog fronta.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.