Valjevski naprednjaci prvi predali izbornu listu

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu sa svojim koalicionim partnerima, prvi je predao Gradskoj izbornoj komisiji lokalnu listu Srpske napredne stranke “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, za izbore koji će biti održani 26. aprila, saopštili su valjevski naprednjaci.

SNS Valjevo
Lista SNS-a biće pod brojem 1 na glasačkom listiću, a nosilac liste i kandidat za gradonačelnika je Lazar Gojković.

SNS Valjevo
Izbornu listu koju čini 51 kandidat za odbornike u Skupštini grada, podržalo je 1723 potpisnika .

SNS Valjevo“Velike gužve ispred prostorija najveće i najjače stranke u Srbiji, samo su još jedna od potvrda koliko Valjevci veruju u politiku koju vodi Srpska napredna stranka, na čelu sa svojim predsednikom Aleksandrom Vučićem, nosiocu liste Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić-za našu decu, Lazaru Gojkoviću, kao i ostalim predloženim kandidatima za odbornike u gradu na Kolubari,” navodi se u saopštenju GrOSNS Valjevo.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.