Valjevski rvači vicešampioni Prve lige Srbije

Proteklog vikenda u Petrovcu na Mlavi održan je poslednji turnir Prve lige Srbije u rvanju, na kojem su rvači valjevske Mladosti u tri meča zabeležili pobedu, remi i poraz. Na turniru u Petrovcu valjevski rvači pobedili su Fruškogorac sa 7:0, remizirali sa šabačkim Vitezom 4:4, a jedini poraz u ligi doživeli su od prvoplasirane ekipe Kragujevca maksimalnim rezultatom.

Valjevski Rvački klub Mladost na kraju prvenstva zauzeo je drugo mesto u Prvoj ligi Srbije, iza novog superligaša Kragujevca, a ispred Gedže iz Mladenovca, što je najbolji plasman valjevske ekipe u ovom rangu takmičenja u poslednjih 30 godina.

Boje Mladosti u Prvoj ligi Srbije ove sezone branili su David Petrović, Mijat Lukić, Lazar Vukadinović, Ljuba Jovanović, Ilija Lazarević, Uroš Radoičić, Saša Nedeljković, Darko Pantelić, Strahinja Đermanović, Bojan Marić, kao i trener Marko Jovanović. Na poslednjem turniru Valjevci su nastupili bez udarnog tandema Đermanović-Lazarević, dok su celu ligu bili lišeni pomoći povređenog Vuka Lekića, te se sa pravom sledeće godine od valjevskih rvača može očekivati i napad na titulu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.