Valjevski šou program by Kadar 24

Valjevski ŠOU program za decu i odrasle počinje sutra – ART hol scena Centra za kulturu u 19 sati. Dakle, šestnaestog u devetnaest! Tajni čas koji možete videti javno i što je veoma važno – besplatno! Ulaz, kao ni izlaz ne naplaćujemo, tako da je rizik sveden na minimum. Vi, kao publika koja ulazi u noviju istoriju angažovanog teatra, možete komotno prisustvovati ovom pozorišnom eksperimentu.

Takođe, valjalo bi napomenuti da nijednog trenutka nećete biti zapostavljeni. Naprotiv! Verujem da ćete na ovom događaju otkriti prave čari smeha i spoznati svoj neverovatan talenat aplaudiranja.

 

Više od javnog časa

ŠOU program se nastavlja kao logičan završetak osmomesečnog ciklusa treće generacije Studija Kadar 24. Ovoga puta pomeramo granice običnog javnog časa, na kome se samo predstavljaju najuspelije vežbe. Sutra će valjevska publika videti skicu naše buduće predstave, radnog naslova – ŠOU program

Dečije igre, koje nekada prevazilaze okvire bezazlenstva, videćete na sceni i velikom platnu. Time nastavljamo da negujemo specifičnu potrebu Studija Kadar 24 za multimedijalnim izrazom. Svakako, naš petogodišnji istraživački rad u sferi pozorišta, filma, televizije i interneta se neumorno nastavlja.

 

Sutra će neki novi Kadrovci stati prvi put na scenu, pred publikom. Posebno me raduje što će u toj istoj publici biti i neki stari Kadrovci koji su najavili svoj dolazak. Za takvu porodicu valjalo se boriti sve ove godine. I ovoga puta, uz nesebičnu podršku: OŠ “Nada Purić”, Elekte produkcije, kompanije BOSIS, škole stranih jezika Kontekst, Vebmedije,  našeg domaćina večeri Centra za kulturu Valjevo i mnogih drugih prijatelja i saradnika.

Posebnu zahvalnost zaslužuju roditelji naših Kadrovaca. Od samog početka imali su poverenje, ali i strpljenje za nas. Otvorenim i iskrenim odnosom, izgradili smo zdravu saradnju sa jasnim ciljem – da nam deca budu dobra i nasmejana. Pokazalo se da je to moguće ako ih ohrabrimo u igri i ne gušimo kojekakvim ambicijama. Verujem da ćemo sutra to i pokazati na sceni – dobrom izvedbom. Ovoga puta, iz srca, nastupaju: Magdalena Lazić, Helena Pantelić, Manja Teofilović, Lana Milutinović, Dušica Jakovljević, Jana Golubović, Katarina Radmilović, Kristina Jovanović, Filip Marković, Lazar Borota, Dragomir Simić, Miloš Stepanović, Jakov Veselinović, Nikola Radosavljević, David Borota, Luka Plavšić, David Stojković, Đorđe Plavšić i Mateja Mutapović.

 

Reditelj Nemanja Mirković (Studio Kadar 24, Paradox Grupa)

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.