Valjevski Vukodlaci prvi turnir grupe Jug završili na trećem mestu

Prvi turnir u američkom fudbalu grupe Jug odrzanom u Vranju u nedelju 2. oktobra snage su odmerile 4 ekipe. Ekipa Divlji veprovi iz Kragujevca je poput tima iz Inđije postigla maksimalan rezultat (tri pobede, bez poraza). Golden Bears iz Bora turnir je okončao na 2. mestu (dve pobede, jedan poraz), trećeplasirani su bili Werewolves ( Vukodlaci ) iz Valjeva sa skorom 1–2, a domaćini, vranjske Vrane, nisu uspele da ubeleže pobedu na ovom turniru.

Pregled postignutih rezultata na prvom turniru „južne grupe” nalazi se u tabeli.

Datum # Domaćin Gost
2. oktobar 1 Golden Bears 32 : 27 Vrane
2. oktobar 2 Wild Boars 26 : 14 Werewolves
2. oktobar 3 Vrane 32 : 34 Werewolves
2. oktobar 4 Golden Bears 27 : 31 Wild Boars
2. oktobar 5 Werewolves 7 : 40 Golden Bears
2. oktobar 6 Vrane 19 : 35 Wild Boars

Prema informacijama koje smo dobili od valjevskih Vukodlaka sledeći turnir se održava u Valjevu 16. Oktobra u 13h. Mesto održavanja je stadion Budućnosti na Pećini i oni očekuju da će pred domaćom publikom ostvariti još bolje rezultate.

Valjevo

Ovo je jedinstvena prilika da svi ljubitelji američkog fudbala u Valjevu i okolini uživaju u ovom sportu. Podržimo naše valjevske Vukodlake.

Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.