Veliki plesni spektakl

Treći festival plesa Igraj, igraj u modernom i džez baletu, zablistao je na sceni  Centra za kulturu Valjevo u punom sjaju, svetlosni efekti kakvi prate velike plesne spektakle .

Valjevo

Foto by Nemanja Sofronić.

Počelo je svečanim otvaranjem, gde je prisutne pozdravila u ime učesnika  festivala, koreograf i medjunarodni plesni sudija mr. Gordana Oreščanin, Viva Dance Akademy iz Novog Sad i u ime pokrovitelja festivala Gradonačelnik Grada Valjeva dr. Slobodan Gvozdenović.

Valjevo

Foto by Nemanja Sofronić.

Najpre je na sceni nastupila Una Duraković iz Viva Dance Akademy iz Novog Sad, višestruki evropski i svetski prvak u modernom i džez baletu, a zatim su na sceni nastupile najmladje balerine. Bila je ovo izuzetna prilika da se uživa u lepoti koreografija i raznovrsnim kostimima .

Valjevo

Foto by Nemanja Sofronić.

Još jednom je Studio M priredio izuzetan plesni spektakl za balerine ali i sve ljubitelje modernog i džez baleta, ne samo našeg grada već i mnogo šire.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.