Vesti iz Pinokia: Zlatiborska magija

Sve ono o čemu deca sanjaju, maštaju, čemu se raduju, moglo bi se opisati kroz snežne avanture, sankanje, kliskanje, andjele u snegu. E, baš ti “Anđeli Čuvari” izgradili su ovog januara najlepše uspomene na Zlatiboru zahvaljujući agenciji Gučevo Travel i gospodinu Vladimiru Matiću.

Kreativna radionica Pinokio i njeni kreativni vaspitači: Vesna Lazić, Mirjana Živanović, Ružica Aleksić i Marija Andrić, sa svojom decom starije vaspitne grupe, dugo će se prisećati gostoprimstva, drugarstva, igara na svežem vazduhu, večernjih šetnji, ukusnih obroka, toplih zagrljala, prelepih soba, šale i zabave. 7 dana i 7 noći proletelo je za čas jer kažu u pravom društvu vreme leti! Zdravi, srećni, rumeni i radosni, sa sjajem u očima i neopisivom rečima uzbuđenja, deca su ispraćena i dočekana onako kako bi se samo moglo poželeti. U ime svih njihovih osmeha, obećavamp ponovne i ponovne susrete i druženja u SRC Wai Tai.

Zahvaljujemo se našem rekreatoru Milencetu Pilencetu, celokupnom divnom osoblju hotela na čelu sa njihovim direktorom na svemu sto su nam pružili i svojim prisustvom začinili ovu našu snežnu, zimsku bajku. Uživajte u našim fotografijama i ne zaboravite, snezna bajka postoji!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.