VIDI SRBIJU, VIDI VALJEVO… SAVRŠEN ODMOR TI JE NA DOHVAT RUKE – VALJEVO U BEOGRADU

Ministar trgovine, turizma I telekomunikacija, g-din Rasim Ljajić, obilazeći štandove karavana “Moja Srbija”, posetio je I štand TO Valjevo I upoznao se sa sadržajima turističke ponude Valjeva I okoline u letnjem periodu. S obzirom da je resorno ministarstvo podržalo razvojne projekte valjevskog kraja I očekivanja su velika u narednom periodu. Karavan „Moja Srbija“ je ove godine boravio u 4 grada Srbije: Niš, Čačak, Novi Sad I Beograd. Turistička organizacija Valjevo je bila deo ovog karavana.
Uz bogat zabavni program, nastupe muzičkih grupa, projekcije turističkih filmova, kao i kviz znanja „Koliko poznaješ Srbiju – 52 vikenda u Srbiji“ predstavljena je turistička ponuda Srbije u letnjem periodu.

Sve prisutne pozdravila je direktorka Turističke organizacije Srbije, g-đa Marija Labović I direktor TO Beograd, g-din Miodrag Popović. Lokalne turističke organizacije pozvale su domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.
Veliko interesovanje za valjevski kraj na kravanu “Moja Srbija” je još jedna potvrda da se iz godine u godinu broj turista u našem kraju povećava, što statistički podaci I pokazuju. Ceo karavan „Moja Srbija“ ispratili su novinari TV emisija „Srbija koju volim“, „Knjiga utisaka“, „Žikina šarenica“, kao i lokalni mediji. Takođe, karavan je medijski ispraćen i od strane TOS-a.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.