VKK promovisao Kamp Teo 4

Pred novu sezonu na Srebrnom jezeru, Kamp Teo 4 promovisan je i u rodnom gradu najboljeg košarkaša Evrope. Provovisao ga ja nedavno osnovani Valjevski Košarkaški Klub, čiji je idejni tvorac Aleksandar Icić.

Vkk

Izvor: mojsvetsporta.net

Promotere Kampa Teo 4 Jovana Teodosića (brata Miloša Teodosića) i Lazara Gojkovića dočekali su polaznici Valjevskog Košarkaškog Kluba, koji su na treningu demonstrirali deo onoga što si naučili za dva meseca od kako je ova “zdrava škola košarke” zaživela.

vkk1

Mališani koji treniraju u VKK takmičili su se u šutiranju, a najuspešniji Irena Vičić, Dimitrije Jezdić. Jovan Icić i Božidar Cvetković nagrađeni su majicima sa obeležjem Kampa Teo 4. Valjevski mali košarkaši takođe su bili u prilici da vide trofeje i medalje koje je Miloš Teodosić osvojao sa reprezentacijom Srbije.

vkk2

Valjevski Košarkaški Klub planira da u narednoj sezoni u Omni Centru organizuje višemesečna prvenstva valjevskih osnovnih škola za učenike od 4. do 7. razreda.

vkk4

Valjevski Košarkaški Klub pokrenuo je Aleksandar Icić u februaru mesecu ove godine. Icić je trener sa višegodišnjim iskustvom, dokazan je u trenerskom poslu i u radu sa svim uzrastima. Imao je uspeha i sa prvoligaškim muškim i ženskim klubovima i sa košarkaškim selekcijama. Sa polaznicima Icićeve škole košarke rade još Rade Srećković i Đorđe Radomirović.

vkk3

Izvor: mojsvetsporta.net

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.