Vujić Subotić i Đurić pušteni iz pritvora

Kako Valjevska posla saznaju, posle 90 dana danas su iz pritvora pušteni bivši načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić i radnik te Uprave zadužen za javne nabavke Aleksandar Đurić.

Posle tromesečnog pritvora Vujić Subotić i Đurić pušteni su na slobodu odlukom apelacionog suda u Beogradu nakon žalbi njihovih advokata Dragana Živkovića i Radoslava Tadića. Viši javni Tužilac u Valjevu Dragana Marković tražila je produžetak pritvora, ali je apelacioni sud to odbio.

Aleksandar Vujić Subotić i Aleksandar Đurić uhapšeni su sa još šest osoba u zajedničkoj akciji policije i BIA krajem juna meseca u centru grada, zbog sumnje da su izvršili krivična dela primanje i davanje mita, zloupotreba službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom i falsifikovanje službene isprave.

Valjevo, Valjevo vesti, vesti

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.