Pala odluka o policijskom času!

Vlada Republike Srbije usvojila je izmene odluka u vezi sa merama zaštite stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 tokom prvomajskih praznika.

Valjevo u doba korone

Zabrana kretanja počinje od danas, u 18 časova i trajaće do subote, 2. maja u 5 časova ujutru.

Građani stariji od 65 godina moći će u petak da izađu u šetnju dva puta u trajanju od po sat vremena, u bilo koje doba dana najviše šest stotina metara od mesta stanovanja.

U subotu i nedelju zabrana kretanja počinje u 18 časova i traje do 5 časova ujutru narednog dana. Tada najstariji sugrađani mogu izaći u šetnju jednom pod istim pravilima, u periodu zabrane kretanja od 18 časova do 5 časova ujutru.

Važno je naglasiti da je tokom vikenda, u cilju smanjivanja socijalnih kontakata na minimum, i dalje na snazi zabrana okupljanja više od dvoje ljudi na otvorenom prostoru i ova mera će biti strogo kontrolisana od strane nadležnih organa.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. E bas me zanima kako ce kontrokisati zabranu okupljanja,juce pred zavodom za javno zdravlje, radnici iz firmi raznih pa svi u grupama po 10 cekaju… Niko ne kaznjava nit kontrolise, dzabe ja drzim distancu kad njih deser dise mi za vrat, nista ne kontrokisete u radnjama sa 20 km pet zaposlenih i 15 musterija…. Opomene i preporike nista ne znace nasem narodu