Krov Valjevo

“KROV  PVC-ALU  SISTEM  d.o.o.” iz Valjeva je preduzeće za proizvodnju PVC i Aluminijumske energetski efikasne stolarije i pratećih elemenata vezanih za fasadnu i unutrašnju stolariju u građevinarstvu.
Osnovano je 1989. godine kao mala porodična zantsko-građevinska radnja, koja se bavila bravarskim poslovima i izgradnjom stambenih i poslovnih objekata, po sistemu “ključ u ruke”.
Od 2005. godine prateći zahteve tržišta i trendove u građevinarstvu proširili smo delatnost proizvodnjom PVC i Aluminijumske energetski efikasne stolarije vrhunskog kvaliteta, u saradnji sa renomiranim proizvođačem PVC profila “REHAU” iz Nemačke i ALU profila “ELVIAL” iz Grčke. Ova delatnost je u međuvremenu postala i primarna delatnost preduzeća.
Od 2011. godine umesto “Zanatsko-Građevinske radnje KROV” osnovano je preduzeće  “KROV  PVC-ALU  SISTEM  d.o.o.”.

Untitled

Naš cilj je zadovoljan kupac, i shodno tom cilju mi ćemo nastaviti sa proizvodnjom stolarije vrhunskog kvaliteta, da našim kupcima damo uvek više od očekivanog. To postižemo tako što pratimo nove trendove u građevinarstvu i uvodimo nove proizvode u ponudu preduzeća, kao i stalnom edukacijom zaposlenih i odabirom dobavljača, koje pokreću iste vrednosti.

Jasenica b.b. 14000 Valjevo SRBIJA
tel/fax : +381 14 243 666
mobil.: +381 63 8 026 027
mobil.: +381 64 17 45 386
[email protected]

Leave a Reply