Zaplešite sa starim prijateljima i novim poznanicima u Pabu 23

Mlada Valjevka Kristina Živanović, kćerka vlasnika Paba 23 u Tešnjaru, krajem decembra  meseca organizovala je prvo plesno veče koje je okupilo brojne sugrađane dobi od 15 do 80 godina koji su svojim aktivnim prisustvom podržali ideju da u gradu na Kolubari zažive plesne večeri ispunjene melodijama latino i standardnih plesova, ali i funky, house i ritmova zlatne ere disco muzike. Posetioci mogu da plešu, ili jednostavno sede pijući piće i uživajući u dobroj muzici. Naredno plesno veče u Pabu 23 u Tešnjaru planirano je u nedelju, 3. februara, od 20 do 24 časa, kada će sa Valjevcima plesati i članovi iz beogradskih studija.

Pub 23 Tešnjar

Dvaesetšestogodišnja Kristina Živanović kaže da je prvenstveni cilj ovih plesnih večeri fino druženje i zabava uz kvalitetnu muziku.

”Uočila sam da su večernji izlasci mladih bez nekog posebnog sadržaja i smisla, čak se dogodi da odu u neželjenom smeru. Žurke na kojima ljudi igraju su uobičajene u kafeima u Beogradu. Kada sam se, nakon završetka Prava, vratila u Valjevo primetila sam koliko je svakog posle podneva grad pust, nema igde ikoga. Tako je nastala ideja da u Pabu 23 obogatimo program kvalitetnom muzikom uz koju će svi moći  da plešu tango, rumbu, sambu, ča-ča-ča, ili da đuskaju uz disko i haus muziku”- kaže Kristina Živanović i najavljuje učešće instruktora i plesača u programu Paba 23.

”Kontaktirala sam plesače Marinu Simić i Rada Gačića iz Plesne škole Timbao koji su rado prihvatili moju zamisao, pa su  me uputili i na plesne instruktore Saru Vuletić i Sandeepa Samuela iz ”Zouk Muse” i plesače Ivanu Frantar i Mariju Stojanović, koji  su se uključili u program u Pabu 23. Tokom žurke svi igraju, plesači prilaze gostima i počinju ples. U nekom momentu tokom večeri instruktori i plesači praktično održe kratak plesni kurs, ili pojedincima pokažu nekoliko novih plesnih koraka” – navodi Kristina Živanović.

Pub 23 Tešnjar

Pub 23 Tešnjar

Do sada su održane tri plesne večeri. Ni hladno vreme i snežna vejavica nisu mogli da spreče zaljubljenike u disko i ples da posete Pab 23 i provedu prijatno, sadržajno veče uz dobru muzku, društvo i zabavu. I svi, bez obzira na godište, divno se zabavljaju, opušteni i nasmejani. Upravo je to bila osnovna namera mlade Valjevke Kristine Živanović – da vrati osmeh na lica svojih sugrađana, da stariji ponovo dobiju mesto gde će se smisaono družiti, ali i da mladi osete pravi duh gradske  zabave.

Pub 23 Tešnjar

Kristina Živanović

”Ples pozitivno utiče na svakog pojedinca, doprinosi boljem raspoloženju. Zbog toga smo odlučili da nam u ostvarenju zamisli pomognu instruktori i dugogodišnji plesači. Takođe, da bi svima koji žele pružili mogućnost da izađu u grad i plešu” – zaključuje Kristina.

Pub 23 Tešnjar

Pub 23 Tešnjar

Ulaz na plesne večeri je slobodan, a cena pića uobičajena je kao i svakim danom. Naredno plesno veče u Pabu 23 u Tešnjaru već je u nedelju, 3. februara, od 20 časova do ponoći. Inače, dugoročniji plan je da ples bude na programu svake naredne nedelje, i zimi, kao i tokom leta. Na svim starim, kao i novim gostima Paba 23, je da samo dođu i prijatno se zabave, plešući sa starim prijateljima i novim poznanicima.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.