Zasedao Štab za vanredne situacije – Gradonačelnik ponovo uputio apel sugrađanima

Zbog porasta broja novozaraženih korona virusom u Valjevu, komadant Štaba i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojović uputio je na jučerašnjoj sednici Štaba za vanredne situacije apel sugrađanima da sprovode sve protivepidemijske mere kako bi se sačuvali zdravlje, životi, zdravstveni sistem i privreda našeg grada. Na sednici Štaba usvojen je Izveštaj o pripremama nadležnih organa i službi jedinice lokalne samouprave za predstojeću zimsku sezonu 2020/2021. godine.

Sa sednice Štaba za vanredne situacije grada Valjeva 4. novembra

S obzirom da je broj novoobolelih u porastu, komandant Štaba i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković uputio je ponovo apel sugrađanima da sprovode sve protivepidemijske mere: nošenje maski, držanje distance, dezinfekcija prostora, izbegavanje okupljanja bilo koje vrste.

“Sve ovo je neophodno ako želimo da sačuvamo zdravlje, živote, zdravstveni sistem i privredu našeg grada”, navodi se u informaciji za medije poslatoj nakon juče održane sednice Štaba za vanredne situacije.

Sa sednice Štaba za vanredne situacije grada Valjeva

Apelovano je i da se pojača komunalna higijena ulica, javnih površina, javnih objekata i zajedničkih prostorija u stambenim zgradama.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.