Zatvaranje Ulice Vuka Karadžića

Zbog rekonstrukcije Ulice Vuka Karadžića, utvrđen je privremeni režim saobraćaja tokom izvođenja radova od raskrsnice sa Železničkom ulicom do mosta na Kolubari, u periodu od 6. septembra do 6 decembra 2021. godine.

VukaKaradzica2

Odobreno je preusmeravanje saobraćaja svih vozila iz dela Ulice Vuka Karadžića na kome se izvode radovi, od raskrsnice sa Železničkom do mosta na reci Kolubari.

Biće dozvoljen prolaz na delu ulice zabranjenom za saobraćaj vozilima za snabdevanje objekata, vozilima stanara na postojeće parkinge i kolske ulaze u dvorišta i vozilima izvođača radova koji nemaju alternativu za dopremanje materijala na postojeća gradilišta u delu zatvorene ulice, do ispred rova gde se obavezno fizičkim barijerama zatvara saobraćaj.

VukaKaradzica1Zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje vozila na kolovozu i trotoaru u Ulici Vuka Karadžića gde se izvode radovi.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.