Završna manifestacija – “Nedelja zdravlja usta i zuba” u Pinokiju

Ove godine Kreativna Radionica Pinokio bila je domaćin završne manifestacije povodom “Nedelje zdravlja usta i zuba” i dodele nagrada povodom Likovnog konkursa ” Osmehni se zdravo” zajedno sa Zavodom za Javno Zdravlje, Domom Zdravlja, Stomatološkom službom i Crvenim krstom.
Ono sto je kuriozitet ove godine je naše učešće kao domaćina, u našem dvorištu. Ova regionalna manifestacija dovela je i brojne goste kao i nagrađene na ovom konkursu. Naši predškolci ( IJ predškolske grupe “Milica Nožica” zajedno sa svojim vaspitačima osvojili su treću grupnu nagradu).
Naravno, sama manifestacija je počela uz našeg dragog Pinokija, koji je sa radošću dočekivao goste. I gosti i domaćini, kao i naša predškolska grupa koja je upriličila edukativno- zabavni program uz kratku pozorišnu predstavu,recitacije i muzičke koreografije ostavio je snažan utisak na sve prisutne. Nakon programa, usledilo je koktel i zakuska na oduševljenje svih prisutnih. Inače učešće u manifestaciji uzeli su i roditelji dece iz IJ predškolske grupe u pravljenju slatkiša i slanih peciva za naše današnje goste. Dugujemo jedno veliko hvala našim dragim roditeljima na saradnji. Bio je ovo značajan dan i za lekare, medicinsko osoblje Zavoda za Javno zdravlje, kome dugujemo posebnu zahvalnost u ime dugogodišnje saradnje, kao i za nas same. Ostaje vam kao i uvek da uživate u našim fotografijama. I naravno, radujte se sa nama.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.