Žena nastradala na pružnom prelazu

Danas oko 7 časova na pružnom prelazu na zaobilaznom putu, nastradala je starija ženska osoba, prenosi RTS. Na nju je oko 7 časova naleteo brzi voz na liniji Užice-Beograd. Kako se navodi na RTS.rs, ona je pokušavala da pređe prugu iako su rampe bile spuštene. Železnički saobraćaj na ovom delu barske pruge trenutno je u prekidu.

Ovaj putni prelaz obezbeđen je automatskim polubranicima sa svetlosnim saobraćajnim znacima i vertikalnom drumskom signalizacijom. Svi uređaji na putnom prelazu su u trenutku nesreće bili ispravni i redovno radili, što je potvrđeno i na video snimku sa nadzornih kamera na tom mestu, saopštavaju iz “Infrastruktura železnice Srbije”, a prenosi RTS.

Na lice mesta došli su pripadnici MUP-a i Hitna pomoć, a uviđaj je u toku.

“I ovaj put ponovo apelujemo i upozoravamo da se na putnim prelazima poštuju propisi i saobraćajna signalizacija, da se pruga ne prelazi kada je rampa spuštena i na mestima gde to nije dozvoljeno, kao i da se poštuju svi znakovi upozorenja”, navodi se u saopštenju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.