200 mališana iz “Zvončića” pričestilo se na Petrovdan

Uz prethodnu saglasnost roditelja, vaspitači obdaništa “Zvončić” Predškolske ustanove “Milica Nožica” vodila su polaznike ovog vrtića na Petrovdan na pričest u crkvu Pokrova Presvete Bogorodice. To je prvi put od kada postoji valjevska Predškolska ustanova da su išle sve uzrasne grupe, od najmlađih jasli do predškolaca.

Na pričest je išlo oko 200 dece, a za jaslene i mlađe vaspitne grupe organizovan je prevoz od obdaništa do crkve.  Posle ovakve velike posete mališana valjevskoj crkvi, u Predškolskoj ustanovi “Milica Nožica” kažu da teže ka tome da ovakvi događaji postanu praksa.

PU Milica Nozica

Takođe je najavljeno da će Njegovo Preosveštenstvo Episkop valjevski g. Milutin u narednom periodu posetiti Predškolsku ustanovu. U saradnji sa Valjevskom eparohijom Predškolska ustanova “Milica Nožica” pokreće projekat pod nazivom “Ekologija” u kome će učestvovati sva obdaništa.

http://www.specialsportbets.com/

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.