Opština Mionica

Manifestacije

Mišićevi dani

Manifestacija koja nosi ime vojvode Živojina Mišića, jednog od najvećih vojnih zapovednika u istoriji, održava se u Mionici i sadrži brojne događaje.

PROČITAJ VIŠE

Manifestacije

Opština Mionica

Општина Мионица је један од најважнијих административно-политичких центара Ваљевског краја.

PROČITAJ VIŠE

Manifestacije

Mišićevi dani

Manifestacija koja nosi ime vojvode Živojina Mišića, jednog od najvećih vojnih zapovednika u istoriji, održava se u Mionici i sadrži brojne događaje. Koncerti, književne večeri, sportska takmičenja, izložbe, varošarije, dečji maskenbal i filmske premijere očekuju posetioce “Mišićevih dana”.

Boban Janković

Rođen u Valjevu 10. oktobra 1975. godine. Odrastao je u Mionici gde i danas živi i radi. Osnovnu školu je završio u Mionici. Srednju tehničku školu u Valjevu. Diplomu inženjera informacionih tehnologija je stekao na Tehničkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Aktivno se bavio karateom do 2005 godine. Poslovima osiguranja se bavi od 2005. godine, a od 2010. godine vodi firmu koja se bavi poslovima posredovanja u osiguranju. Na čelu opštine Mionica je od 22. januara 2015. godine.

TURISTIČKA PONUDA MIONICE

NAJNOVIJE VESTI IZ MIONICE

Opština Mionica 0

Besplatni udžbenici za 98 mioničkih prvaka

Svim prvacima u svih 36 naselja, opština Mionica je po peti put za redom obezbedila besplatne udžbenike. Za ovaj progr ...

Opština Mionica 0

Predškolci u poseti predsedniku opštine Mionica Bobanu Jankoviću

Ovogodišnji maturanti iz predškolske ustanove „Neven“ bili su gosti predsednika opštine Mionica Bobana Jankovića ...

Opština Mionica 0

Besplatan ulaz na bazen za 2.730 mioničkih penzionera

Svih 2.730 mioničkih penzionera imaće besplatan ulaz na bazene Sportskog centra Mionica. Odluku o besplatnom korišće ...