Medijski projekat „Da Valjevo prodiše – Faza dva” nastavak je prošlogodišnjeg uspešno realizovanog projekta „Da Valjevo prodiše”, koji se bavio samo temom aerozagađenja štetnim gasovima i koji je naišao na veliko interesovanje javnosti. U svojoj drugoj fazi, projekat če se baviti podacima vezanim za merenja koncentracija zagađujućih parametara SO2, NO2, čađi i PM10 čestica u vazduhu, ali će pažnja biti usmerena i na aero-alergeno polensko zagađenje. Ovim medijskim projektom, koji će se do kraja 2018. godine sufinansirati iz gradskog budžeta, portal Valjevskaposla.info nastavlja započetu misiju ukazivanja na problematiku kvaliteta vazduha, ali i praćenja aktivnosti koje nadležni organi, institucije, gupe i pojedinci preduzimaju kao bi u skorijoj budućnosti mogli svi zajedno da dišemo više kiseonika. 

[vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”-1″ initial_loading_animation=”fadeIn” grid_id=”vc_gid:1547565790323-b7cb11c8-3b25-0″ taxonomies=”824″]
Da Valjevo prodiše - Faza dva

Portal Valjevskaposla.info ima autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka…). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Valjevskaposla.info i podložno je tužbi.