43. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU

Sajam turizma važi za jednu od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu. Ove godine održava se od 24. do 27. marta na Beogradskom sajmu pod sloganom “Između planina i mora”. Posle jednogodišnje pauze, organizatori najavljuju nezaboravan sajamski turistički doživljaj.

111-1-1024x1024-1

Ekskluzivne sajamske cene, “first minute” ponude i paketi sa brojnim pogodnostima za porodična putovanja, putovanja za mlade, daleke destinacije, “city break” aranžmane i ove godine krasiće Sajam turizma. Među državama učesnicama su: Grčka, Turska, Crna Gora, Egipat, Bugarska, Rusija, Severna Makedonija, Tunis, Rumunija, Mađarska i Slovačka, a prvi put na sajmu nastupa Malezija sa svojom bogatom turističkom ponudom. Prvi put na Sajmu turizma nastupa Malezija sa svojom bogatom turističkom ponudom.

Turistički kapaciteti Srbije, tradicionalno će se predstaviti u Hali 4, sa raznolikim sadržajima za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju, avanturu… U Hali 4 na Sajmu turizma u Beogradu biće i štand Turističke organizacije Valjeva.

Ovogodišnja manifestacija biće usmerena ka oporavku i obnovi turističkog ambijenta, kao i promociju trendova i inovacija koje će oblikovati budućnost turističke industrije. Sa sajmom će krenuti talas nove energije, a kroz uspostavljanje kontakata i umrežavanje učesnika, trasiraće se pravac ostvarivanja boljih poslovnih rezultata.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.