6. Skup modelara na aerodromu u Divcima

U okviru 1. DIVSTOCK FESTIVALA, u subotu, 1. jula 2023. godine, na sportskom aerodromu Divci (LYVA), članovi Aerokluba Valjevo organizuju šesti po redu revijalni Skup modelara iz cele Srbije i okoline. Skup će biti u znaku 90 godina postojanja Aerokluba Valjevo. Program počinje u 11 časova.

Screenshot_20230628_125900

“Pozivamo sve aktivne modelare i ljubitelje vazduhoplovstva da nam se tog dana pridruže kako bi uveličali ovaj naš skup. Skup se svečano otvara u 11 časova i traje tokom celog dana do zalaska Sunca. Sve će ovo ukrasiti brojna publika iz Valjeva i drugih mesta, koja dolazi da uživa i oseti čari RC letenja. Svake godine pokušavamo da obogatimo sadržaj skupa i usmerimo mlade ka modelarstvu i letenju. Ovaj skup, kao i drugi koje budemo organizovali, ove godine biće u znaku 90 godina postojanja Aerokluba Valjevo. Za sve učesnike organizujemo ručak na aerodromu u 15 časova. Još jednom pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže ovom skupu i da okuse ovaj naš prelepi prostor aerodroma LYVA – Divci, koji omogućava neviđeni osećaj lepote bavljenja RC letenjem”, poručili su organizatori.

Ukoliko vremenski uslovi ne budu naklonjeni 1. jula,  skup će se pomeriti za narednu nedelju, o čemu će javnost svakako biti obaveštena.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.