Besplatna škola plesa u Mionici

Svi zainteresovani, deca i odrasli, mogu se prijaviti na časove besplatne škole plesa koju organizuje Centar za obrazovanje i razvoj, a pod pokroviteljstvom opštine Mionica.

ples

Besplatna škola plesa u Mionici održava se po sedmi put, a učesnika je sve više. Opština Mionica je u prethodne dve godine bila i domaćin državnog prvenstva u plesu gde se takmičilo skoro hiljadu takmičara.

Centar za obrazovanje i razvoj osnovan je 2016. godine sa ciljem zadovoljavanja potreba građana u oblasti obrazovanja i razvoja ljudskih resursa na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou i za pružanje obrazovno-zabavnih i sprotskih aktivnosti. A mioničkoj deci na raspolaganju se besplatni časovi jezika, glume, folklora, plesa, gimnastike, pripremne nastve za prijemni i dr.

Prijave za časove plesa su u toku, a svi zaintersovani se za mogu prijaviti na broj 0658140108.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.