Bogoljub – Boban Pantelić gost večerašnje tribine “Valjevski gimnazijalci”

U četvrtak, 13. maja, u 19 časova, gost 20. online tribine “Valjevski gimnazijalci” biće Bogoljub Boban Pantelić, osnivač i vlasnik Kompanije “Bosis”. Razgovor će voditi Ivan Stojilković i Marija Pantelić.

Bogoljub – Boban Pantelić je valjevski gimnazijalac, osnivač je i vlasnik moderne i veoma uspešne kompanije “Bosis”, koja za koji dan ulazi u četvrtu deceniju uspešnog poslovanja. “Bosis” je jedan  od lidera u regionu po proizvodi štampane i kaširane kartonsku ambalažu i blister kartona. U “Bosis” ambalažu pakuju se najveći svetski i domaći brendovi: Plazma, Coca Cola, Valjevsko pivo, Haineken, Krem bananice, Najlepše želje, Carnex pašteta, Polimark kečap i mnogi drugi.

Iako je kao uspešan preduzetnik, inovator i pionir u primeni najsavremenijih načina rada poznat u Evropi i svetu, Boban Panteić je skroman, porodičan čovek, koji je uspeo da svoje porodične vrednosti utka u poslovanje kroz koncept Bosis family. Privatno, Boban je lokalpatriota, valjevski gimnazijalac, zaljubljenik u umetnost i oldtajmere, bivši golman, akcijaš, u gradu poznat kao filantrop i čovek koji je uspeo od garaže da izgradi giganta u štamparskoj industriji.

Bogoljub – Boban Pantelić, vlasnik kompanije “Bosis” / Foto: “Bosis”

Linkovi za praćenje online tribine: 

Zoom: https://us02web.zoom.us/j/84172605346?pwd=SzMzT2FBdlN0SVlZanpXcnpzVjduUT09

YouTube: https://youtu.be/GfvotYhZmuU.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.