BUDUĆNOST KRUŠIK SE PRAZNIH RUKU VRATILA IZ TUTINA

Teško ide fudbalerima Budućnost Krušika na gostovanjima ovog proleća jer su u 23. kolu Srpske lige Zapad juče doživeli poraz u Tutinu 0-1 (0-0). Slabo izdanje Markovićevih izabranika i potpuno zaslužena pobeda domaćina. Nije pomoglo ni to što je ekspedicija Valjevaca krenula na put u petak, zatim prespavala u Novom Pazaru a onda u subotu stigla u Tutin u cilju da se maksimalno smanji umor od putovanja.
БК-ТУТИН14

Štoper Budućnost Krušika Đermanović odnosi loptu ispred Milosavljevića na utakmici protiv Tutina u prvom delu prvenstva u Valjevu

Bio je duel sa malo pravih prilika na obe strane a slaba je uteha da je više šansi i u takvom odnosu snaga imao valjevski tim. Naime, u prvom poluvremenu su gosti dva puta bili u prilici da ugroze Kadira Hajrovića ali odsustvo spretnosti i koncentracije je sprečilo vođstvo Budućnost Krušika. U završnici utakmice je Pavle Stojanović čak pogodio prečku ali se pišu bodovi do kojih je Tutin stigao golom Rijalda Sulejmanovića u 70. minutu nakon što je sa 7-8 metara pogodio mrežu Milinkovića.
Valjevski srpskoligaš je i dalje na šestom mestu sa 32 boda a iduće nedelje ga očekuje još jedan veliki izazov, dolazak čačanskog Borca 1926. Lider stiže na Pećinu posle poraza na svom terenu od direktnog konkurenta FAP-a i više nema pravo na grešku.
Gradski stadion u Tutinu. Gledalaca 150. Sudija Nikola Todorović iz Lešnice.
TUTIN: Hajrović, Šarac, Trtovac, Hot, Salihović (od 87. Enes Hamidović , Kesar, Zimonjić, Ademi (od 46. Ahmatović) , Goružđić, Armin Hamidović (od 46. Mujković), Sejdović (od 46. Sulejmanović).
BUDUĆNOST KRUŠIK: Milinković, Ivanović, Ranisavljević, Đermanović, Jakovljević, Panić (od 77. Pavić), Starčević, Nešković (od 46. Pavle Stojanović) , Đurić (od 62. Blažić), Igor Milovanović, Petrović.
Sreten Pantelić
Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.