Četiri medalje na Zlatnom pojasu Čačka

U subotu, 9. marta 2024. godine, održan je jedan od najprestižnih karate turnira u Srbiji “Zlatni pojas Čačka”. Kao jedan od najvećih turnira pored zvaničnih prvenstava, morao je biti podeljen, tako da su u subotu nastupali najmlađi takmičari u kategorijama: poletaraca, pionira i nada. Na ovom karate turniru nastupilo je preko 800 takmičara iz zemlje i inostranstva, Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa četiri takmičara i osvojio četiri medalje i to: Iva Filipović srebro, dok su Aleksa Matijević, Ðorđe Mitrović i Vuk Đuričković osvojili bronzane medalje.

1710158506605“Osvojiti medalju i stati na pobedničko postolje na ovako jakom turniru nije mala stvar i siguran je dokaz da je pred našim najmlađim takmičarima svetla karate budućnost”, ističu iz KK 014 Valjevo.

 

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović i trenerski tim – Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milenko Lukić i Milan Lepojević, ponosni su na rezultate naših najmlađih takmičara.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.