Dajte doprinos izboru medijskog sadržaja

Na zvaničnom sajtu Grada www.valjevo.rs mole se građani da uzmu učešće u anketi koju u okviru projekta “Informisan građanin=aktivan građanin” sprovodi Centar za ravnomerni regionalni razvoj (CenTrir). Podaci koji budu prikupljeni ovom anketom koristiće se za definisanje lokalnih medijskih tema od javnog interesa, koje treba da budu sufinansirane sredstvima gradskog budžeta u naredne dve godine.

Valjevo

U tekstu pod naslovom “Informisanje u Valjevu” se između ostalog kaže. “Molimo vas da popunjavanjem ove ankete date svoj doprinos izboru medijskih sadržaja koji vas zaista interesuju, kako bi oni bili predmet izveštavanja od strane lokalnih medija tokom 2018. i 2019. godine”

Dat je i ovaj link – https://goo.gl/forms/LqlmUioh8td0xm8p2 – putem koga svaki sugrađanin može popuniti anketu i naznačiti koje 3 od ponuđenih tema su najznačajnije i o kojima bi lokalni mediji trebalo da izveštavaju tokom naredne dve godine?

Valjevo

Projekat “Informisan građanin=aktivan građanin” realizuje se u okviru programa podrške “Kaži/traži šta te zanima”, koji izvode Nezavisno udruženje novinara Srbije, Balkanske istraživačke mreže i Fondacije “Slavko Ćuruvija”, a u okviru projekta “Javni novac za javni interes” koji finansira Evropska unija.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.