Dalje unapređenje rada policije opšte nadležnosti

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin održao je danas sastanak, kojem su prisustvovali direktor policije Vladimir Rebić i načelnici policijskih uprava, na kojem su analizirani rezultati u prvoj polovini godine i dalje unapređenje rada policije opšte nadležnosti i saobraćajne policije.

Vulin je posebno pohvalio rad saobraćajne policije, čiji su pripadnici svakodnevno na ulicama i sankcionišu vozače koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, čime su sprečili mnoge saobraćajne nezgode i sačuvali ljudske živote.

Takođe, naplatom kazni za najteže prekršaje koje su činili nesavesni vozači znatno su doprineli povećanju budžeta Republike Srbije – od 1. januara do 30. juna ove godine naplaćeno je više kazni za 5.996.378 evra u odnosu na 2019. godinu, rekao je on.

Ministar je na sastanku istakao važnost vraćanja pozornika na naše ulice, istakavši da će 400 momaka i devojaka brinuti o bezbednosti naših građana, a da je svrha uvođenja pozornika da život običnog čoveka postane bolji, lakši i bezbrižniji.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.