Dan za trudnice

U organizaciji humanitarnog udruženja “Trojka”, uz podršku Grada Valjeva i Doma zdravlja Valjevo, u petak, 17. novembra 2023. godine, u 16 časova, u u sali valjevskog Doma zdravlja, biće organizovano besplatno predavanje “Dan za trudnice”. Događaj je prilika da trudnice od stručnih lica dobiju korisne informacije i savete vezano za najuzbudljiviji trenutak koji ih čeka, a to je dolazak bebe na svet, kao i kako da se adekvatno pripreme za predstojeću životnu promenu i narednu fazu majčinstva.

Screenshot_20231108_105948_com.huawei.fastapp_edit_145194101845914

“Ovaj poseban događaj, organizovan od strane humanitarnog udruženja “Trojka”, uz podršku Gradske uprave grada Valjeva i Doma zdravlja Valjevo, donosi vam priliku da se informišete, delite iskustva i pripremite za narednu fazu vašeg majčinstva. Uz stručnjake iz oblasti ginekologije, pedijatrije i dojenja, očekuje vas edukativan program, podrška i dragoceni saveti koji će vam pomoći da se osećate sigurno i spremno za dolazak vaše bebe. Pridružite nam se u ovoj inspirativnoj avanturi majčinstva”, upućen je poziv svim trudnicama da se prijave za ovaj događaj.

Kao predavači su najavljeni dr Milan Mirković, načelnik Ginekologije Doma zdravlja Valjevo i Jelena Perić, specijalista za dojenje i pedijatrijska sestra.

Ginekolog dr Milan Mirković predstaviće i sprovesti trudnice kroz sve faze pripreme za porođaj kao i sam porođaj. Jelena Perić, specijalista za dojenje i pedijatrijska sestra, uputiće trudnice u svet uspostavljanja laktacije, tehnika i položaja dojenja, nege mame i bebe i mnogo više. Kako je najavljeno, predavači će biti na raspolaganju da odgovore na sva pitanja i nedoumice, da umanje strah i tremu, i nauče buduće majke kako da aktivno učestvuju u rađanju bebe. U okvisu događaja, biće pružena podrška i tatama, koji je naućiti kako da budu najbolja podrška mami i bebi.

Organizatori događaja najavlju zanimljiv edukativni program, mnoštvo poklona i podršku koja će trudnicama pomoći da se osećaju spremno za dolazak bebe na svet.

Ulaz je besplatan.

Trudnice se mogu prijaviti da učestvuju u ovom događaju na e-mail adresu: [email protected]!

Potrebno je navesti ime i prezime, nedelju trudnoće, opštinu stanovanja i kontakt telefon.

 

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.