DEČACI VA-014 NADIGRALI VRŠNJAKE IZ TOPOLE

U utakmici 7. kola Druge lige Centar, odbojkaši VA-014 su u Valjevu savladali drugu ekipu Karađorđa iz Topole 3-0 (25-6, 25-14, 25-20) nastavivši niz pobeda. Ekipa Đorđa Petrovića je posle ovog kola ostala jedina neporažena u prvenstvu pošto je najveći rival Valjevaca za prvo mesto, beogradski Železničar poklekao protiv Laki stara.

VA-KAR1

Duel protiv skromnog sastava iz Topole bio je lepa prilika treneru domaćina da pruži šansu rezervistima a svoje najbolje igrače ostavi na klupi. Timotić, Mirković, Ranković, Knežević i Jaćimović su od početka bili na terenu pored veterana Rakića ili povratnika Jakovljevića koji su bili tu za svaki slučaj.

VA-KAR2

Već u prvom setu su dečaci VA-014 zaigrali vrlo dobro, serijom preciznih servisa i efektnom igrom u napadu su poveli 11-5 nastavivši u tom stilu do vođstva od 1-0.

VA-KAR3

U drugom setu su neiskusni gosti uspeli da pariraju do 4-4 a zatim su lošim prijemom i mekanom igrom u napadu dozvolili domaćinu da se rezultatski odlepi na 13-5 i 16-7 i povede 2-0.

VA-KAR4

Tri uzastopna dobra servisa Mirkovića na startu trećeg seta su ekipi VA-014 doneli prednost od 3-0 ali su tada momci iz Topole zaigrali vrlo dobro, izjednačili na 4-4 a onda poveli 4-8 odnosno 8-13. Slaba procena u prijemu, neodlučnost na mreži i servis greške mladih snaga VA-014 su dale nadu Karađorđu 2 da eventualno smanji vođstvo domaćina. Do toga nije došlo jer su Valjevci, predvođeni Timotićem i Jaćimovićem uz pomoć Rakića, serijom poena nadoknadili minus, izjednačili na 13-13. Do kraja je VA-014 preuzeo inicijativu, koristio greške borbenih gostiju i u završnici stigao do još jedne ubedljive pobede.

U sledećem kolu ekipa VA-014 igra protiv druge ekipe Mladog radnika u Požarevcu.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.