Direktorka Pošte Valjevo nije smenjena na zahtev Sindikata

Povodom teksta “Smenjena direktorka Pošte Valjevo” koji su Valjevska posla objavila 18. aprila, Samostalni sindikat poštanskih radnika poslao je demanti našoj redakciji, u kojem se ne negira smena direktorke Lele Milinković, već da njena smena nije usledila na zahtev ovog sindikata. Demenati, koji je potpisala predsednica Samostalnog sindikata poštanskih radnika Jadranka Stankov prenosimo u celosti.

“Povodom spornog teksta „Smenjena direktorka Pošte Valjevo“ na Vašem internet portalu valjevskposla.info, u kojem se spominje naša Sindikalna organizacija, „Samostalni sindikat poštanskih radnika” upućuje javni demant.

Sporni tekst koji se tiče Pošte Valjevo, odnosno smene direktorice Pošte, nije dostavljen od ovlašćenog predstavnika Sindikalne organizacije “Samostalnog sindikata poštanskih radnika”, niti od ovlašćenih lica Sindikata.

Tekst koji ste objavili: “Direktorka RJ Valjevo JP Pošta Srbije Lela Milinković smenjena je sa ove funkcije, kako nezvanično saznaje naš portal, na zahtev Samostalnog sindikata poštanskih radnika Valjevo, koji deluje u okviru ove radne jedinice. Na mesto direktora postavljen je Vladimir Krsmanović, dosadašnji upravnik valjevske Pošte”. Sindikati nemaju pravo niti mogućnosti za smenu i postavljanje direktora u Preduzeću, niti organizacionim celinama Preduzeća, te mogućnosti ima samo poslovodstvo JP Pošta Srbije”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.