Dostojanstven nastup na državnom prvenstvu

U subotu 18.03. i nedelju 19.03.2023. godine u sportskoj hali u Mladnenovcu, održano je Državno prvenstvo u karateu za kategorije Poletaraca, pionira i nada. NA turniru su nastupili najbolji takmičari iz sva četri karate saveza, Vojvodine, Beograda, Uže Srbije i Kosova i Metohije, sa najboljim takmičarima koji su se plasirali na državno prvenstvo. Prvog dana 18.03 održani su nastupi u katama gde je Karate klub 014 Valjevo nastupio sa 5 takmičara: Iva Filipović, Đorđe Mitrović, Sara Nešić, Lana Pavlović i Željko Ranković. Svi takmičari imali su veoma dobre partije, izvojevali pobede u nekoliko krugova ali u veoma jakoj konkurenciji samo je Sara Nešić uspela da osvoji treće mesto i bronzanu medalju. Drugog dana prvenstva, ispred KK 014 iz Valjeva nastupila je naša takmičarka Anja Nikolić u kategoriji borbi. Anja je pružila svoj maksimum ali je nažalost izgubila u borbi za medalju.

Screenshot_20230320_234224

Uprava kluba i trenerski tim zadovoljni su postignutim rezultataima naših najmlađih takmičara, gde posebno moramo napomenuti da je samo Sara Nešić imala nastup na ovako prestižnom turniru dok je svim ostalim takmičarima ovo bio debi na Državnom prvenstvu.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.