Dragomir Čačić: “Najvažnije je da preživimo sezonu, o nekim ambicijama nema ni govora!”

ORK Metalac očekuje početak nove sezone sa velikim brigama jer se klub nalazi u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji a pored toga, sa samo dva nedeljna termina za trening, nema ni reči o nekom ozbiljnijem radu. Učenici trenera Dragomira Ćaćića sledećeg vikenda počinju jednu od najtežih sezona u poslednje vreme. U prvom kolu Prve lige Zapad, Valjevci igraju kao domaćini protiv Župe 54 iz Aleksandrovca, zatim putuju u Kragujevac u goste Radničkom 2, u trećem kolu dočekuju Paraćin, potom gostuju Lokomotivi u Lapovu itd.

CACIC

“Najvažnije je da preživimo, jer je stanje vrlo teško. Počinjemo novu sezonu, a da li ćemo je završiti, veliko je pitanje tako da o nekim ambicijama nema ni govora. Raspolažemo sa igračkim kadrom koji se predstavio ljubiteljima rukometa na 10. Memorijalu Nikole Jevremović Gužve. Radili smo koliko je to uopšte bilo moguće sa dva nedeljna termina u Hali sportova. Glavni favoriti su Mladost iz Čačka i Lokomotiva iz Lapova.” – izjavio je šef stručnog štaba ORK Metalca, Ćaćić.

METALAC

Ove godine se na Zapadu, zajedno sa ORK Metalcem, takmiče 12 klubova: druga ekipa Šamota 65 iz Aranđelovca, Zlatar iz Nove Varoši, Karađorđe iz Topole, Jagodina, Mačva iz Bogatića, Mladost iz Čačka, Župa 54 iz Aleksandrovca, SPD Radnički 2 iz Kragujevca, Paraćin, Lokomotiva iz Lapova i Sloga iz Kraljeva.

Na fotografijama su kompletan pogon ORK Metalca i trener Dragomir Ćaćić.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.