DRINA IZ LjUBOVIJE ISPRAĆENA SA PEĆINE SA OSAM GOLOVA U MREŽI

Fudbaleri Budućnost Krušika su u 22. kolu Kolubarsko-mačvanske zone danas na Pećini katastrofalno porazili Drinu iz Ljubovije sa 8-1 (5-0) potpunio nadigravši izuzetno slabe goste. Utakmica je inače trebalo da se igra u subotu ali je uz saglasnost gostiju odigrana dan ranije zbog sutrašnje ženidbe igrača Budućnost Krušika, Aleksandra Đorđevića.

Buducnost-Krusik-Fudbal-Sport-Valjevo-1

U duelu dva neravnopravna protivnika Valjevci su bez problema stigli do visoke pobede a ono što je najinteresantnije je da su svoj veliki doprinos pravoj reviji golova dali i mladi igrači koji su sasvim zadovoljili. Rešetanje mreže Drine počelo je već u 3. minutu kada je veteran Ristović odlično ispratio akciju svog tima po levoj strani poslavši loptu u mrežu nesrećnog Miloševića nakon odličnog pasa Sofronića. Vrlo agilni Rašević je u 20. minutu bio na pravom mestu i povisio na 2-0. Strahinja Sofronić, koji se istakao kao asistent, u 33. minutu je bio precizan pogodivši kontra ugao udarcem sa leve strane. Mladi Marko Petrović je u 40. minutu spretno reagovao u šesnaestercu gostiju pogodivši za 4-0 a samo dva minuta kasnije u listu strelaca se ponovo upisao Ristović.

Buducnost-Krusik-Fudbal-Sport-Valjevo-2

U nastavku je kormilar domaćeg tima, Srđan Jovanović na teren poslao golobrade momke sa klupe a oni su mu to višestruko vratili. Sedamnaestogodišnji Jovan Birčanin je u 57. minutu primio dubinsku loptu, izleteo pred golmana gostiju a onda, kao već prekaljen prvotimac, smireno pogodio mrežu ispod Miloševića. Raspoloženi Rašević je u 72. minutu sjajnim udarcem sa nešto više od 15 metara pogodio gornji levi ugao za 7-0 da bi Birčanin ponovo pokazao realizatorske sposobnosti u 80. minutu postigavši svoj drugi gol. Čast gostiju spasao je Njegoš Petrović u 85. minutu.

Buducnost-Krusik-Fudbal-Sport-Valjevo-3

U sledećem kolu na redu je veliki derbi gradskih rivala na Petom puku gde Radnički dočekuje novog člana Srpske lige Zapad koji ga je u prvom delu prvenstva torpedovao sa 5-0.

Buducnost-Krusik-Fudbal-Sport-Valjevo-4

Stadion: „Park Pećina“, Gledalaca: 50. Sudija: Marko Ranković (Ub). Strelci: Ristović u 3. i 42, Rašević u 20. i 72, Sofronić u 33, Marko Petrović u 40. i Birčanin u 57. i 80. minutu za Budućnost Krušik; Njegoš Petrović u 85. minutu za Drinu.

Buducnost-Krusik-Fudbal-Sport-Valjevo-5

BUDUĆNOST KRUŠIK: Ranković, Grujičić, Gentić (od 46. Panić), Ristović (od 46. Ristić), Milovanović (od 46. Birčanin), Sofronić, Rašević, M. Petrović, P. Petrović, Đukić, Kojić.

Buducnost-Krusik-Fudbal-Sport-Valjevo-6

DRINA: Milošević, Andrić, Đurić, V. Petrović, Nešković, Nenadović, Momić (od 60. Matić), Todorović, Pajić, Đorđić (od 72. Davidović), Nj. Petrović.

 

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.