Dve medalje na KUPU SRBIJE

Dana 06.05.2023 godine u sportskoj hali Beočin u Beočinu, održan je KUP SRBIJE u karateu za kategorije kadeta, juniora i seniora.

karate

Na Kupu su nastupili plasirani takmičari iz regionalnih karate Saveza u kategoriji kata, osvajači prva četri mesta a u kategoriji borbi osvajači prvih osam mesta. U veoma jakoj konkurenciji najboljih takmičara Srbije, Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa devet plasiranih takmičara u trinaest takmičarskih disciplina. Nakon veoma dobrih nastupa naših takmičara osvojene su dve bronzane medaqe i to Lazar Pavlović u kategoriji kate Kadeti klasa E i Anđela Mitrović kade Kadetkinje klasa C. Ostali takmičari: Aleksandar Milošević, lena Aćimović, Ana Živanović, Ivana Matić, Ksenija Kosić, Anja Nikolić i Danica Milivojević, nisu uspeli da se domognu pobedničkog postolja. Požrtvovanost naših takmičara koji su dali svoj trenutni maksimum, daje nam nadu da ako nastavimo sa predanim radom i aktivnim treninzima da će rezultati u budućnosti biti još bolji.

Uprava kluba i trenerski tim, ponosni su na nastupe takmičara Karate kluba 014 Valjevo, posebno nas raduje činjenica da smo posle posle višegodišnje pauze imali nastupe u senirskim kategorijam, kao i to da takmičari u kadetskim kategorijama uveliko sazrevaju i daju nadu da se mogu očekivati veoma dobri rezultai u juniorskim i seniorskim kategorijma, koje su navrednovanije u svakom spotru.

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.