DVE POBEDE I PORAZ VALISA NA DRUGOM TURNIRU REGIONALNE A1 LIGE U BUDVI

Proteklog vikenda su vaterpolisti Valisa učestvovali na drugom turniru Regionalne vaterpolo A1 lige u Budvi. Ekipa Miloša Sakovića je u petak ubedljivo savladala KPK iz Korčule 15-5 (1-1, 4-2, 5-1, 5-1), zatim je ostvarila vrlo vrednu pobedu porazivši domaćina Budvu sa 15-12 (3-3, 4-3. 3-3, 5-3) ali je u nedelju izgubila protiv Katara iz Kotora 10-11 (2-5, 3-0, 3-4, 2-2).

VLA-NBGD1

Na fotografiji je kapiten Valisa, Aleksandar Radanović u pokušaju da uposli svog saigrača na utakmici Super lige protiv Novog Beograda u Valjevu.

Posle pet odigranih kola, Valis je na drugom mestu sa 12 bodova i bilansom od 4 -1 u pobedama, odmah iza vodećeg Primorja iz Rijeke koje je ostvarilo maksimalan učinak.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.