Evo kada će krenuti ISPLATA 100 evra za punoletne građane

Pomoćnica ministra finansija Ana Jović najavila je danas kada će krenuti isplata 100 evra punoletnim građanima koji su se prijavili za pomoć.

Što se tiče ostalih punoletnih građana koji su se prijavili za pomoć, sa isplatom će se krenuti od 25. maja sukcesivno, izjavila je Jovićeva za RTS. Za vikend je počela isplata 100 eva penzionerima, koji primanja dobijaju u Poštanskoj štedionici, a reč je o 950.000 penzionera i planira se da isplata pomoći penzionerima bude završena do srede, a korisnicima socijalne pomoći do četvrtka.

Od 13. maja, kada je počeo da radi sajt za prijavu, do danas u osam casova prijavilo se 3.640.000 građana, navodi Jovićeva i napominje da se od tog broja 40.000 ljudi prijavilo putem kol-centra na broj: 0800/101-100

100 evra

Pomoćnica ministra finansija podseća da se građani za pomoć mogu prijaviti do 5. juna. Podsećamo Ministarstvo finasija najavilo je da će punoletni građani, koji se prijave onlajn i telefonom, uplate od oko 12.000 dinara dobiti od 1. juna.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.