FILIP ĐURAN PAO NA DOPING TESTU, SUSPENDOVAN DO DALJEG

Kako javljaju beogradski mediji, a na osnovu dopisa Antidoping agencije Srbije (ADAS), krilo Metalca, Filip Đuran je skinut sa liste licenciranih igrača Košarkaške lige Srbije. ADAS je doneo odluku o privremenoj suspenziji Đurana, pošto je nakon kontrole koja je izvršena 27. februara utvrđeno “prisustvo zabranjene supstance ili njenih metabolita ili markera u telesnom uzorku sportiste – konkretno kokain”.

DJURAN FILIP

Filip Đuran

Filip Đuran je privremeno suspendovan i ne može da učestvuje u bilo kom svojstvu u bilo kom sportu do donošenja konačne odluke. On ima pravo da uloži žalbu Disciplnskoj komisiji KS Srbije.

Inače, Đuran (33) je prošlog leta stigao u Metalac iz Zlatibora, tokom tekuće sezone je odigrao je 26 utakmica u dresu valjevskog prvoligaša i ostvario prosečno 7.4 poena, 2.9 skokova, 1.8 asistencija i 1 osvojenu loptu.

Đuran je počeo da se bavi košarkom u FMP Železniku, potom je branio boje OKK Beograda, španskih timova Lejma Korunje, Melilje i Forca Ljeide, Zlatibora iz Čajetine i valjevskog Metalca.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

Leave a Reply