Fondacija „Alek Kavčić“ do sada isporučila oko 15.000 štampanih udžbenika

Fondacija “Alek Kavčić” do sada je isporučila oko 15.000 štampanih izdanja udžbenika školama u Srbiji.

Besplatni udžbenici
„Škole najčešće naručuju štampana izdanja za sedmi i treći razred, a zatim za osmi, drugi kao i prvi razred osnovne škole. Svima koji naruče udžbenike dostavljamo za nekoliko radnih dana“, rekao je danas osnivač te fondacije Aleksandar Kavčić.

Fondacija je do sada dostavila udžbenike u osnovnim školama „Milan Munjas“ iz Uba, „Đura Jakšić“ iz Zaječara, „Milovan Glišić“ iz Valjeva, „Stefan Nemanja“ iz Beograda, „Nikola Tesla“ iz Pribojske Banje i drugim.

Da bi se dobila besplatna štampana izdanja udžbenika, škola, učitelji i nastavnici ili roditelji treba da se jave fondaciji putem sajta besplatnabiblioteka.com i da pošalju podatke koliko imaju đaka i za koji predmet bi želeli da dobiju.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.