Grad Valjevo nabavio 1000 auto-sedišta koja će biti podeljena deci rođenoj od 18. aprila 2019. godine

Grad Valjevo je u okviru aktivnosti Saveta za unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima grada Valjeva, nabavio 1000 auto-sedišta koja će biti podeljena deci rođenoj od 18. aprila 2019. godine. Telefonom će biti obavešteni svi koji imaju pravo na auto-sedište o terminu kada da dođu i da ga preuzmu.

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković će sutra (sreda, 3. februar) u 12 časova ispred Velike sale Skupštine grada Valjeva podeliti prva auto-sedišta za petoro dece rođene od 18. aprila 2019. godine. Na ovaj način će početi raspodela auto-sedišta, koja će se odvijati narednih dana.

U okviru preventivno-promotivnih aktivnosti na unapređenju bezbednosti u saobraćaju, grad Valjevo nastavlja sa nabavkom i podelom auto-sedišta za decu. Za ovu nabavku je izdvojeno skoro pet miliona dinara iz budžeta grada Valjeva.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.