Grad Valjevo: Očišćeni parkovi i javne površine

Pripadnici Komunalne milicije Valjeva su od ovog vikenda počeli da obilaze sva igrališta, parkove i javne površine u Valjevu, ali i u prigradskim naseljima i da građane upozoravaju da se ne šetaju, ne koriste sportske terene, ne izvode decu na igrališta, kako bi se smanjili kontakti među ljudima, a samim tim i prenošenje korona virusa, navodi se u saopštenju kabineta gradonačelnika Grada Valjeva.

“Nakon subote, kada su sva gradska šetališta i parkovi bili prepuni naših sugrađana, radnici JKP „Vidrak“ su za kratko vreme oprali i dezinfikovali sve ove površine. Komunalna milicija će nastaviti da obilazi sve javne površine i da upozorava građane koje zatekne. A JKP „Vidrak“ danonoćno čisti i dezinfikuje ulice, naselja, ulaze i sve javne površine. Da svi ovi napori javnih službi ne bi bili uzaludni, apelujemo na građane da svoje izlaske i kontakte sa drugima svedu na najmnju moguću meru!”, navodi se na kraju ovog saopštenja uz apel:

OSTANIMO KOD KUĆA, ZAUSTAVIMO ŠIRENJE KORONA VIRUSA!!!

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.