GrO SNS Valjevo: “Valjevci nemaju kolektivnu amneziju”

Povodom konferencije za novinare šefa odborničke grupe SPS oglasila se Srpska napredna stranka u Valjevu. Saopštenje prenosimo u celosti:

SNS

“Kada o epskoj nesposobnosti valjevske vlasti govore oni koji su obavljali ključne funkcije u gradu na Kolubari do pre godinu i po dana, a nemalo više decenija u kontinuitetu i koji su za sobom ostavili potpuni mrak, smešno je ili pak tužno i komentarisati.

Podsećanja radi SPS je u Valjevu imao svoje predstavnike i to od predsednika Skupštine, direktora svih ključnih preduzeća između ostalih i Vodovoda, bivše Direkcije za izgradnju, Agrorazvoja, skoro svih kako republičkih tako i lokalnih inspekcija, kao i načelnika Gradske uprave i ostalih odeljenja u kako kažu „Sivoj zgradi”. To građani Valjeva znaju, pa se nameće ozbiljno pitanje, otkuda smelost za ovom vrstom konferencija za novinare. Šef odborničke grupe SPS Đorđe Pavlović očigledno smatra da naši sugrađani imaju totalnu amneziju.

Upravo, nemalo tri decenije, ova interesna grupacija na čelu sa Đorđem Pavlovićem, tadašnjim sekretarom Skupštine grada (do pre nešto manje od dve godine), a nekadašnjim i nezakonito postavljenim direktorom Vodovoda, dozvolila je da se u Valjevu nagomilavaju infrastrukturni problemi, da ih svesno ili nesvesno godinama ne rešavaju i da za svoje i nedelovanje svojih partijskih drugova na ključnim pozicijama konstantno optužuju sadašnje gradsko rukovodstvo.

Moramo ponoviti, Valjevci nemaju kolektivnu amneziju.

Nakon konstantnih pokušaja da budu deo gradske garniture, brojnih nuđenja i pregovora Đorđe Pavlović, šef odboričke grupe SPS osmislio je novu strategiju delovanja, a to je konstantno medijsko eksponiranje.

Pozivamo Đorđa Pavlovića da što češće održava ovakve vrste konferencija za novinare jer na taj način promoviše sopstvene višedecenijske propuste i nečinjenja SPS za Grad Valjevo.

Zadatak Gradskog rukovodstva na čelu sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem, koje sledi politiku Srpske napredne stranke na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem jeste da Valjevo učini boljim mestom za život svih Valjevaca, u svakom segmentu života. Valjevo je dobilo istorijsku šansu i ona ni po koju cenu neće biti propuštena, na radost svih naših sugrađana.”

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.