Humnitarni bazar “Za Laninu životnu bitku” u subotu u Stop Shopu u Valjevu

U subotu, 26. oktobra, od 17 do 21 sat, u Stop Shopu u Valjevu, biće organizovan humanitarni bazar za desetomesečnu bebu Lanu Jovanović, koja ima spinalnu mišićnu atrofiju, tip 1. Reč je retkoj, progresivnoj i smrtonosnoj neuro-mišićnoj bolesti, koja dovodi do gubitka osnovnih životnih funkcija. Lani može da pomogne lek koji košta 2,1 milion dolara i koji mora da se primi do navršene prve godine. Lana će prvi rođendan proslaviti 3. novembra, tako da vreme izmiče.

Akcija prikupljanja novca za lečenje malene Lane Jovanović organizuje se širom Srbije, a sutra će biti i u našem gradu. Mole se svi građani dobrog i velikog srca da se uključe u ovu akciji, koja je pokrenuta zahvaljujući angažovanju jednoj grupi Valjevki, a koja treba da pomogne da Lana dobije životnu bitku. Valjevci su uvek pružali ruke u nevolji i nebrojano puta pokazali svoju humanost na delu, tako da nema sumnje da će tako biti i sutra za bebu Lanu.

Humnitarni bazar “Za Laninu životnu bitku” u Stop Shopu biće organizovan  sa nekoliko štandova – sa knjigama, igračkama, ručnim radovima, dekorativnim predmetima, nakitom, cvećem, slatkišima, cvećem… Posebno je osmišljen program za naše najmlađe sugrađane – iscrtavanje lica, maskote, pletenje kikica…

Novčana sredstva za Lanu Jovanović prikuplja Humanitarna fondacija “Budi human” . Lani možete pomoći slanjem SMS poruke 808 na 3030 i uplatom na dinarski račun: 160-6000000069907-42. 

Detaljnije o životnoj priči male Lane možete saznati putem link https://zivotzalanu.com/

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.