Iako nas korona iz pozorišta sklanja – „Europrom“ i ovog decembra pozorišnu predstavu za decu poklanja

Jedna od lepih praksi kompanije „Europrom“ koja se realizuje već 10 godina u decembru mesecu i doprinosi pokretanju praznične čarolije kod najmlađih – svakako je poklanjanje pozorišne predstave za decu.

Еуропром
Sve do ovog decembra i do ove 2020. godine „Europrom“ je pozivao mališane da sa mamama, tatama, bakama, dekama i drugim odraslim pratiocima posete Centar za kulturu Valjevo i uživaju u umeću i zgodama valjevskih glumaca, a sala je svake godine bila ispunjena gotovo do poslednjeg mesta.
Ovaj decembar , kao što je i poznato – nije dozvolio pune sale. Ipak, iz „Europrom“-a je stigla vest da se tradicija darovanja pozorišnih predstava – nastavlja.
Za sve koji su zainteresovani otvoren je poziv da se u četvrtak, 31.12.2020. godine udobno smeste sa mališanima u svojim domovima, i tačno u 18 časova posete YOUTUBE kanal „Europroma“ (Europrom doo) jer će se upravo tada i upravo na taj način emitovati pozorišna predstava „Carevo NOVOgodišnje odelo“!
Ovim načinom emitovanja pozorišne predstave omogućava se da u njoj može uživati mnogo veći broj mališana nego što je to bio slučaj ranijih godina (i iz mnogih drugih opština – pored opštine Valjevo).
Bojana Perić, menadžer za odnose sa javnošću “Europrom”-a, u ime pomenute kompanije poručuje:
„Epidemiološka situacija u kojoj smo se svi našli tokom gotovo cele 2020. godine , i u kojoj se i dalje nalazimo – bacila je veliku senku na mnoge stvari kojima smo se radovali, na mnoge bitne i lepe datume, i mnoge aspekte života. Naša ideja je bila da damo svoj doprinos na ovaj način da bar mališani tokom predstojećih praznika osete delić novogodišnje čarolije, i da im ulepšamo poslednji dan ove godine. Dobro poznata ekipa valjevskih glumaca i ovoga puta odlično je uradila svoj posao, i ja mogu samo da dodam da se zaista svim srcem nadam da će se roditelji i mališani u velikom broju odazvati pozivu na ovo neuobičajeno pozorišno veče, i da ćemo svi zajedno uživati. Dragi drugari, očekujemo vas!“.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.