IVAN STOJANOVIĆ I ANDRIJA PANTIĆ PREŠLI U LOZNICU

Valjevski rukometaši, Ivan Stojanović i Andrija Pantić, koji su prošle sezone branili boje Uba i sa kojim su ostvarili istorijski uspeh plasiravši se u u Arkus ligu Srbije, nastavljaju karijeru u MRK Loznica, članu Super “B” lige Istok-Zapad.

Ivan Stojanović

Ivan Stojanović na zagrevanju pred jednu utakmicu Uba

Od valjevskog kvinteta koji je nastupao za Ub u sezoni 2022-23, saznaje se da Krsta Đerić i dalje ostaje čuvar mreže komšija u Arkus ligi dok Nikola Jovanović još uvek pregovara sa novim prvoligašem u vezi ugovora za nastupajuću sezonu. Luka Jovanović, visoki bek koji je takođe nosio dres Uba tokom prošle sezone, trenutno je slobodan je igrač pošto se nije dogovorio sa novim članom Arkus lige.

Andrija Pantić

Andrija Pantić (levo) zaustavlja protivničkog igrača na utakmici Ub-Spartak u baražu za Arkus ligu

Svo ovi igrači su ponikli u Metalcu ali ih je karijera odvela van Valjeva pošto valjevski član Prve lige Zapad kuburi sa finansijskim problemima i nedovoljnim sredstvima za eventualno stvaranje jačeg tima. Mnogi smatraju da bi se Metalac, sastavljen od svojih bivših igrača rasutih po raznim klubovima, bez problema prošetao do Super “B” lige.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.