JOŠ JEDNA UBEDLJIVA POBEDA KADETA METALCA

U 12. kolu Međuregionalne kadetske lige Centralne Srbije, Metalac je ubedljivo savladao ekipu Novog Pazara 1969 rezultatom 103-50 (28-11, 35-10, 12-15, 28-14) i još jednom potvrdio svoju dominaciju u prvenstvu.

МЕТ_ПАЗ5

Valjevci su bili daleko superiorniji u odnosu na srčanu ali skromnu ekipu gostiju tako da je bilo samo pitanje razlike kojom će se utakmica završiti. Za razliku od prošlonedeljnog duela, ovog puta su dečaci Metalca dosta koristili kontranapade posle kojih su postizali lake poene. Svi igrači domaćeg tima osim Zarića su se upisali u strelce a ponovo su se efikasnošću izdvojili Dejan Obućina, Aleksandar Milićević, Aleksej Obućina i Gnjato.

МЕТ_ПАЗ2

Pored toga, lepim rešenjima u igri se posebno istakao Dejan Obućina dok je Aleksandar Milićević pokazao zavidnu preciznost van linije 6.75 m.

МЕТ_ПАЗ9

Naravno, bilo je i grešaka i opravdane ljutnje trenera Dragana Simeunovića ali je to sasvim normalno kod igrača ovog uzrasta pred kojima još puno rada i velikog odricanja.

МЕТ_ПАЗ3

U sledećem kolu Metalac igra u gostima protiv Čačka 94.

МЕТ_ПАЗ1

METALAC: D. Obućina 24, Nikolić 6, Stanić, 4, A. Milićević 18, Bogdanović 4, N. Milićević 7, Zarić, Vasiljević 4, Đukić 10, Gnjato 11, A. Obućina 15.

NOVI PAZAR 1969: Jandrić 2, H. Jašarević 2, Gračanin 12, E. Jašarević 2, Malić 6, Islamović 8, Delimeđac, Gegić 2, Marković 11, Fazlić 2, Šehović 2, Rulić 1.

Sreten Pantelić

Facebook komentari

About Valjevo Vesti

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.